Proxygrass sport

Artificieel gras

Van de recreatieve voetballer, tennis- of padelspeler tot de professionele hockeyspelers onder ons. Ons Belgisch sportgras zet elke bal aan het rollen.

Multisport 4G

De ‘Multisport 4G‘ is één van ‘s werelds sterkste en mooiste sportgrassoorten. De Belgische ontwikkeling en productie van dit product staat op uitzonderlijk hoog niveau en wordt erkend door de grootste en bekendste voetbalclubs ter wereld. Dankzij de hoogste kwaliteit van garens die diamant en Spiral twist filamtenten bevatten, krijg je een ongelooflijk veerkrachtige en onderhoudsarme vezel, die de mat ook zijn natuurlijke body geven.

4G staat voor 4Generations… het combineert het beste van de sterke voetbalvezel, met de veerkrachtige krulvezel. Absoluut het sterkste kunstgras ter wereld.

Gewicht3.89kg
Lengte28mm
VezelsJa
Aantal steken21
Rolbreedte 4m
Sterke en mooiste sportgrassoort
Veerkrachtige en onderhoudsarme vezel
Natuurlijke look
Uitermate geschikt voor intensief gebruik
10 jaar garantie

Multisport Ultraplay

De ‘Multisport Ultra Play’ is een zeer populaire soort bij kleine sportvelden voor scholen, kindercrèches, … Door de lage en stevige vezel, is deze soort uiterst onderhoudsarm bij een zeer intensief gebruik. Inzanding wordt wel aangeraden voor de mat extra structuur en body te geven.
Gewicht2.37kg
Lengte13mm
VezelsJa
Aantal steken19
Rolbreedte 4m
Lage en stevige vezel
Uiterst onderhoudsarm
Uitermate geschikt voor intensief gebruik
10 jaar garantie
Sinds 2004 is Proxygrass dé Belgische referentie in kunstgras. We verdelen gras aan de professionele B2B markt; aannemers, verdelers en groothandel. We staan ook architecten en ontwerpbureau’s bij met onze ervaring en advies.
Ontvang je gratis stalenklapper

Wil je de producten van Proxygrass eens in het echt bekijken en voelen?